Οι Πρακτόρισσες

Μια παράσταση-ύμνος στις ταινίες δράσης. Με καταιγιστικούς ρυθμούς ταινιών δράσης, πολεμικές τέχνες, πρωτότυπη μουσική χολιγουντιανού ύφους, προβολή video, microgadjets, δορυφορικά τηλέφωνα, μυστικές φόρμουλες, μικροβόμβες, δηλητήρια και περίστροφα - μονόπετρα  «Οι Πρακτόρισσες» δεν αφήνουν τίποτα όρθιο και παρασύρουν το κοινό σε ένα live action movie χωρίς προηγούμενο.

Η θρυλική εγκληματίας, η διάσημη δολοφόνος Λουκρητία Στρογκανώφ, αγνώστων λοιπών στοιχείων, απήγαγε τον Τσέχο Βιολόγο επιστήμονα Κονσταντίν Κονσταντίνοβιτς που ανακάλυψε το Επιδημικό Κρυπτοσπορίδιο, το πιο επικίνδυνο βακτήριο που εμφανίστηκε ποτέ στον πλανήτη. Ολόκληρη η ανθρωπότητα κινδυνεύει. ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία επιστρατεύουν τις δυνάμεις τους. Η Ζαμπίνε, αρχηγός της Ρωσικής Ακαδημίας Κατασκόπων βρίσκει τη λύση. Καλεί τις θρυλικές «Πρακτόρισσες»  μετά από πέντε χρόνια και πάλι σε δράση. Άραγε θα καταφέρουν να βρουν και πάλι τη φόρμα τους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σώσουν τον κόσμο; Οι ρωσοσπουδαγμένες “Πρακτόρισσες”, οδηγούν μηχανές, αυτοκίνητα, γαϊδούρια, παίρνουν το μετρό, το λεωφορείο, το αεροπλάνο, εισβάλλουν από πόρτες, από παράθυρα, από τουαλέτες προκειμένου να βρουν τη σατανική Λουκρητία Στρογκανόφ και να τα βάλουν με την ομάδα της «Μαύροι άγγελοι».

Η ταυτότητα της παράστασης

Συγγραφέας: Γιάννης Καλαβριανός

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αυγουστίνος Ρεμούνδος

Σκηνικά - Κοστούμια: Τόνια Αβδελοπούλου

Μουσική: Μάνος Αντωνιάδης

Σχεδιασμός φωτισμού: Τάσος Σκλαβούνος

Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης

Video: gcl dp Γιώργος Συμεωνίδης – Άρτεμις Σταθάκου

Φωτογραφίες: Νικολέττα Γιαννούλη

Trailer: gcl dp

Πολεμικές τέχνες: Τάσος Δαρδαγάνης

Αφίσα: Αλέξανδρος Βενιέρης

Παίζουν: Ευγενία Αποστόλου, Μάρα Δαρμουσλή, Χριστίνα Δενδρινού, Πωλ Ζαχαριάδης, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Αλκμήνη Σταθάτου, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη

Πληροφορίες για την παράσταση

Χώρος
VAULT, Μελενίκου 26 (Ιερά οδός), Βοτανικός, Τηλ.: 2130356472
Πρώτη Παράσταση:
10/10/2015
Τελευταία Παράσταση:
10/01/2016
Διάρκεια:
100'
Ημέρες & ώρες:
Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 18:00
Εισιτήρια:
15€ (γενική είσοδος), 10€ (μειωμένο), 5€ (ανέργων)