Τικ και Τέλα: Ο καινούργιος φίλος

Η Παραμυθοχώρα επιστρέφει και πάλι στον υπέροχο κόσμο του Βοτανικού Κήπου παρέα με τον Τίκ και την Τέλα…κι έναν καινούργιο φίλο για έξι μόνο παραστάσεις! Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, μέσα στη φύση και στα δέντρα, η παράσταση της Παραμυθοχώρας ζωντανεύει τον τρυφερό και αστείο κόσμο της αγαπημένης ιστορίας του Άξελ Σέφλερ.

 

Ο Τικ και η Τέλα φοράνε τα μαγιό τους, τα καπέλα τους και το αντηλιακό τους και ετοιμάζονται για μια μέρα γεμάτη παιχνίδι στην παραλία! Γεμίζουν τα κουβαδάκια τους, σκάβουν τρύπες στην άμμο, παίζουν με το νερό. Περνάνε τέλεια! Όταν όμως η Τέλα αποκοιμιέται, ο Τικ κάνει έναν καινούργιο φίλο. Η Τέλα νιώθει πολύ μόνη της, δεν της αρέσουν τα παιχνίδια του Τικ και του Ζακ…Όταν όμως πηγαίνουν όλοι για παγωτό, ένας γλάρος θα ανατρέψει τα πάντα!

 

Η Μαρία και η Σπυριδούλα Παραγεωργίου γεμίζουν με…άμμο, φύλλα, καπέλα και μαγιό τη μαγική βαλίτσα της Παραμυθοχώρας! Με χειροποίητες κούκλες, χρωματιστά σκηνικά, μουσική και πολύ φαντασία ο Καινούργιος φίλος ζωντανεύει με απλότητα, ευαισθησία και πολύ χιούμορ σε μια παράσταση που εμπλέκει διαδραστικά τα παιδιά, γίνεται αφορμή για σκέψη και συζήτηση ενώ μαζί χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

 

 

  • Σας παρακαλούμε να φτάνετε στο χώρο 15 λεπτά νωρίτερα.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή σας μετά το πέρας της παράστασης στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους είναι να έχετε εκδώσει ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο από το site του Βοτανικού Κήπου που μπορείτε να βρείτε εδώ: https://diomedes-bg.gr/booking/. Ο κήπος λειτουργεί καθημερινά από 09:00 π.μ. έως την δύση του ηλίου.
  • Οι θεατές θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα καθώς οι θέσεις είναι σε μαξιλάρια στο έδαφος.
  • Σημείο συνάντησης είναι η είσοδος του Βοτανικού Κήπου Οι θεατές θα πρέπει να συγκεντρωθούν στην είσοδο και συνεργάτης της Παραμυθοχώρας  θα τους οδηγεί στο σημείο της παράστασης.

Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλ. 2109216346, 6936655925 6936655927 & viva.gr

 

Η ταυτότητα της παράστασης

Πληροφορίες για την παράσταση

Θεατρική Ομάδα:
Βοτανικός Κήπος Διομήδους, Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι
Χώρος
Θέατρο 104
Πρώτη Παράσταση:
8/08/2023
Διάρκεια:
50 λεπτά
Ημέρες & ώρες:
28 & 30 Αυγούστου, 1, 4, 6 & 8 Σεπτεμβρίου