Χορός ξανά

Ένα ιμπρεσιονιστικό ντοκιμαντέρ για την τέχνη του χορού που βυθίζεται στο σώμα.

Χορός Ξανά είναι η ιστορία της επιθυμίας για ασταμάτητη κίνηση. Από τότε που είσαι παιδί. Επτά γυναίκες, που ξεκίνησαν κορίτσια από μια ερασιτεχνική σχολή, σήμερα αφηγούνται την ιστορία του σώματος μιας χορεύτριας μέσα στα χρόνια. Από τις αίθουσες διδασκαλίας και τα παιδικά όνειρα, στον ανταγωνισμό των επαγγελματικών σχολών και τους τραυματισμούς, από το Χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου και το Ηρώδειο σε περιοδείες σε μεγάλα Καζίνο της Ευρώπης και της Αμερικής, από το Φεστιβάλ Αθηνών σε βιντεοκλίπ και νυχτερινά μαγαζιά και από τα τηλεοπτικά shows της Ρούλας Κορομηλά στην Ιαπωνία και το σκοτεινό Butoh.

Ο Χορός Ξανά είναι ένα ιμπρεσιονιστικό ντοκιμαντέρ για την τέχνη του χορού που βυθίζεται στο σώμα και συνεχίζει να το ορίζει ακόμα και όταν αυτό σταματήσει να χορεύει και θέλει να μείνει ακίνητο από την κούραση, την ανεργία, τους τραυματισμούς, τον έρωτα, τη μητρότητα, την ηλικία. Είναι μια παράσταση για κάθε όνειρο που είχες από παιδί και κανένας δεν πίστευε ότι θα κρατήσει μια ζωή. Χορός πάντα, ξανά και ξανά.

 

 

Η ταυτότητα της παράστασης

Συγγραφέας: Γιούλα Μπούνταλη

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία - Σύλληψη: Γιούλα Μπούνταλη

Σκηνικά: Μυρτώ Λάμπρου

Κοστούμια: Μάρλι Αλιφέρη

Μουσική: Μάκης Κετεποζίδης-Στέφανος Κωνσταντινίδης

Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα

Βοηθός σκηνοθέτη: Ευγενία Δελιαλή

Παίζουν: Χρυσάνθη Βαρβάκη, Αντωνία Ζαγορίτη, Μαρουσώ Καραλέκα, Βαρβάρα Παξιμαδά, Έρη Πασαλιμανιώτη, Ζωή Πολυχρονιάδη και την Ιωάννα Αννίνου

 

 

Πληροφορίες για την παράσταση

Χώρος
Bios, Πειραιώς 84, Γκάζι, τηλ.: 210-3425335
Πρώτη Παράσταση:
9/02/2015
Τελευταία Παράσταση:
7/04/2015
Διάρκεια:
70'
Ημέρες & ώρες:
Δευτέρα - Τρίτη 20.30
Εισιτήρια:
10€