Α-πε-λπι-σί-το

Ο Λάκης Λαζόπουλος , που απ΄ τα πρώτα χρόνια έδωσε νέα πνοή στην επιθεώρηση και καθιέρωσε την μετεπιθεώρηση το 1990 με το «Ήταν ένα μικρό καράβι», γράφει τώρα μία Επιθεώρηση Δωματίου. Μακριά από τα φανταχτερά και πολύχρωμα κοστούμια άλλων εποχών, γράφει για τους νεοτρελαμένους  της χώρας. Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και  οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα. Πιο γυμνή από ποτέ! Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής  μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

Η Σοφία Φιλιππίδου, παρούσα σ΄ αυτό το καινούργιο εγχείρημα του Λάκη Λαζόπουλου, δίνει μοναδικότητα στην παράσταση αυτή βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα μετά από μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο του θεάτρου. Οι δυο τους άλλωστε  βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί  στην σκηνή και στο πρόγραμμα τους είναι να διατρέξουν όλη την Ελλάδα με την επιθεώρηση δωματίου. Τα Χριστούγεννα θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αριστοτέλειον.

 

Η ταυτότητα της παράστασης

Συγγραφέας - Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος

 

Συντελεστές

Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή  

Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη

Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης  

Κίνηση: Βαγγέλης Πιτσιλός

Παίζουν: Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου, Κ ωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Άννα Κλάδη, Χριστιάννα Λαδοπούλου, Διονύσης Λάνης, Ιωάννα Λέκκα, Δημήτρης Μανδρινός, Βαγγέλης Πιτσιλός,  Τζίνα Σταυρουλάκη, Μιχαήλ Ταμπακάκης

Πληροφορίες για την παράσταση

Χώρος
ΑΘΗΝΩΝ, Βουκουρεστίου 10, Αθήνα, Τηλ.: 210-3312343
Πρώτη Παράσταση:
13/11/2017
Τελευταία Παράσταση:
19/12/2017
Διάρκεια:
120΄
Ημέρες & ώρες:
Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00
Εισιτήρια:
20€, 18€, 14€, 10€