Μάρκος ο Γάτος

Ο Μάρκος είναι ένας ευτυχισμένος φοβερός και τρομερός γάτος. Ζει σε ένα σπιτάκι μαζί με την αφεντικίνα του την κυρία-Φλώρα. Δεν έχει παράπονο για τίποτα. Όμως, όλα στη ζωή του αλλάζουν όταν η κυρία-Φλώρα βρίσκει ένα μικρό σκυλάκι έξω από την πόρτα του σπιτιού της & αποφασίζει να το κρατήσει. Ο Μάρκος φοβάται ότι τώρα που ήρθε ένα σκυλάκι στο σπίτι τους, θα χάσει το ενδιαφέρον της αφεντικίνας του και ότι αυτή θα προσέχει μόνο το σκυλάκι. Για να την ξανακερδίσει προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του και να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που είναι. Και για να το κάνει αυτό, θα ζητήσει την βοήθεια των παιδιών...μέχρι να καταλάβει τελικά, ότι ο καθένας μας είναι αγαπητός γιαυτό που είναι!

Πρόκειται για ένα έργο ειδικά γραμμένο για τον Φούρνο από την 22χρονη Ελεάννα Σαντοριναίου η οποία και το σκηνοθετεί , μετά την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη της σκηνοθετική δουλειά «Μήλα ζάχαρη κανέλα».

Με μηνύματα για την ευαίσθητη σχέση γονιού με παιδί ειδικά μετά τον ερχομό ενός μικρού αδελφού, με την συμμετοχή όλων των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση, με πολύ χιούμορ μουσική κούκλες και 2 ηθοποιούς το έργο προσφέρει τρυφερές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.
 

Για παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών

Η ταυτότητα της παράστασης

Κείμενο: Ελεάννα Σαντοριναίου

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ελεάννα Σαντοριναίου

Σκηνογραφία: Αντώνης Νομικός

Κούκλες-Επιμέλεια κοστουμιών: Άννα Σαντοριναίου

Μουσική πρωτότυπη: ABC (Alternative Blues Company)

Φωτιστική επιμέλεια: Πολυδεύκης Κιρλίδης

 

Παίζουν: Ευγενία Μαραγκού, Ματίνα Δημητροπούλου
 

Πληροφορίες για την παράσταση

Θεατρική Ομάδα:
Φούρνος (Μαυρομιχάλη 168)
Πρώτη Παράσταση:
20/09/2014
Τελευταία Παράσταση:
26/04/2015