Δωρεάν Σεμινάριο "Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου" 26-27 Σεπτεμβρίου 2020

  •  Δημοσιεύτηκε στις: 17/09/2020

Διήμερο σεμινάριο με θέμα Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και την αρωγή της Περιφέρειας Αττικής, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, ώρες 10:30 - 15:30, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου «Γ.Μπουζιάνη», οδός Γ. Μπουζιάνη 27-31, Δάφνη. 


Ένα ευσύνοπτο σεμινάριο που απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που ενδιαφέρονται να μυηθούν στις βασικές αρχές της τέχνης του σεναρίου και αποτελεί την αρχή και τη βάση, ώστε να συνειδητοποιήσουν κατά πόσον διαθέτουν το συγγραφικό χάρισμα και γόνιμη φαντασία η επαρκές δημιουργικό ενδιαφέρον. Οι βασικές αυτές γνώσεις δραματουργίας επιτρέπουν στον κάθε μετέχοντα να αντιληφθεί τις δημιουργικές ικανότητές του όχι μόνον στο σενάριο, αλλά και στο θεατρικό έργο, τη διασκευή/μετατροπή κάποιου λογοτεχνικού έργου, ακόμα και τη συγγραφή διηγημάτων.
 
Προσφέρεται επίσης ως ευκαιρία ενασχόλησης με την ευεργετική διαδικασία της γραπτής έκφρασης, μιας μορφής γόνιμης ασχολίας που προσφέρει μια νοητική και ψυχική διέξοδο, συμβάλλοντας αφενός στην κατανόηση των αισθημάτων μας και των σκέψεών μας, αφετέρου στην άμβλυνση των προβλημάτων που μας απασχολούν.
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

Δηλώσεις συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email) έως 24 Σεπτεμβρίου 2020   στο e-mail:  opady@dafni-ymittos.gov.gr