Η Μέρα Μετά: Τζωρτζίνα Κακουδάκη

  •  Δημοσιεύτηκε στις: 23/04/2020

Η μέρα μετά θα είναι μάλλον αρκετά μετά. Εννοώ θα πρέπει να αποκατασταθούν τα σύνορα, οι αερογραμμές, οι παγκόσμιοι κανόνες υγιεινής. Τότε, θα ξαναδιοργανώσω τα ταξίδια που είχα κανονίσει για αυτήν την περίοδο. Θα πάω στην Αρμενία και την Γεωργία, με τα εισιτήρια που μας επέστρεψε η αεροπορική εταιρία, να δω το Αραράτ και την πόλη της Μήδειας. Θα πάω στην Γαλλία να ξεκινήσουμε ένα πρότζεκτ διεθνές με τρεις αγαπημένους μου καλλιτέχνες που ήταν πέρσυ στο Λύκειο Επιδαύρου για να γίνει, ελπίζουμε στην Ιαπωνία...μετά (πολύ μετά) του Ολυμπιακούς...Χα χα  τι ειρωνεία...

Θα περιμένω μια ομάδα Ιρλανδών νέων ηθοποιών που συναντιόμαστε εδώ και τέσσερα χρόνια τα καλοκαίρια και κάνουμε θέατρο κάτω  από την Ακρόπολη. Θα ξαναρχίσουν  οι πρόβες της παράστασης που διακόπηκε τρεις μέρες μετά την έναρξη των προβών της,  και θα κάνουμε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών και μετά θα πάμε στην Αβινιόν. Ενδιάμεσα θα κ άνουμε την περιπατητική παράσταση στην Κέρκυρα στην «Πόλη Σκηνή» του ΔΗΠΕΘΕ, που θα γινόταν Μάιο και ένα σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και πολίτες στην Λέσβο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Την μέρα μετά θα κανονίσω να πάω στη Σενεγάλη που θα ναι κιόλας Μάιος και θα είναι το φεστιβάλ Τζαζ..

Κάθε μέρα μετά λέω να την ζούμε σαν να είναι η κάθε μέρα, όπως την είχαμε φανταστεί πριν.  Αμετανόητα και παράφορα ελπιδοφόρα.